Pojdi na glavno vsebino

Lokacije za večje dogodke

Lokacije za večje dogodke

Glede na naše izkušnje si v decembru vsa podjetja želijo novoletno zabavo na isti dan. S pravočasnim planiranjem si boste prihranili marsikatero decembrsko skrb.

Število gostov je lahko prvi kriterij, ki vam bo pomagal pri izbiri lokacije. Za rezervacijo imejte na voljo več datumov. Glede na naše izkušnje si v decembru vsa podjetja želijo novoletno zabavo na isti dan. Oziroma iste dneve. V vsakem primeru je ta mesec prekratek. S pravočasnim planiranjem si boste priskrbeli marsikatero decembrsko skrb.

Ljubljanski grad - Ljubljanski grad je ljubljanska srednjeveška arhitekturna znamenitost, ki stoji na Grajskem griču. Vrsto različno velikih notranjih dvoran dopolnjuje prostorno dvorišče, ki lahko sprejme do 800 gostov na sprejemu ali do 1000 (sedišča) na kulturnem dogodku. Slednji se vrstijo skozi vse leto, še posebej privlačni pa so v toplejših mesecih.

Stara elektrarna - Nekoč revolucionarna tovarna je danes po zaslugi sinergije gospodarstva, dediščine in politike zažarela z novimi vsebinami. Del stavbe je osrednja dvorana z izredno lepim odrom, preddverje pa je ohranjeno kot muzejski del, kjer je še vedno viden del dimnika, turbine in nekatere merilne naprave elektrarne.

VIBA film - Studio Viba filma, ki je oddaljen le deset minut vožnje od centra mesta, deluje kot nacionalno filmsko tehnično središče. Studio Viba filma je uspešno služil kot prizorišče številnih družabnih in poslovnih dogodkov, ki so zahtevali večje prostore ter po meri zasnovane ter prilagodljive postavitve. Na voljo je tudi velika garderoba z bogato zalogo rekvizitov, ki omogoča najem kostumov za tematske dogodke.

Železniški muzej - Železniški muzej Slovenskih železnic je edinstven prostor, kjer lahko spoznate, kako deluje železnica. Muzej se nahaja v slikovitih starih industrijskih prostorih z razstavljenimi lokomotivami, ki nudijo atraktiven ambient za moderne sprejeme.

Festivalna dvorana Bled - Na eni najlepših lokacij tik ob obali Blejskega jezera dvorana s 512 sedeži omogoča organizacijo dogodkov na najvišjem nivoju. Primerna je za raznovrstne dogodke in sprejeme s pogostitvami.

Narodna galerija - Sedež ima v stavbi iz leta 1896, kateri je bil v 90-tih letih prejšnjega stoletja dodan prizidek. Oba dela stavbe povezuje prostorna in sodobna hala, ki je bila zgrajena leta 2001. Ta zračna konstrukcija s stekleno fasado obrnjeno proti parku Tivoli, ki meri 1675 m2, danes predstavlja enega najbolj elegantnih funkcijskih prostorov v centru mesta. Prostor v primeru stoječega sprejema sprejme do 1000 gostov na treh ravneh. Staro krilo, kjer je na ogled stalna galerijska postavitev, ponuja Veliko dvorano, ceremonialen prostor, nadvse primeren za protokolarne sprejeme, podelitve nagrad in koncerte, ki sprejme do 220 gostov.

Cankarjev dom – Ta urbani kongresni center se nahaja v samem središču mesta, v neposredni bližini vrste hotelov in privlačnega starega mestnega jedra. Ponaša se z 22 večnamenskimi dvoranami in funkcijskimi prostori ter plenarno zmogljivostjo do 2.000 delegatov in predstavlja največji namensko zgrajen kongresni center v Sloveniji s sedeži v slogu avditorija. Številne dvorane nudijo gostoljubje manjšim in izredno velikim dogodkom.

Gospodarsko razstavišče - Gospodarsko razstavišče je vodilni prireditveni center v Sloveniji. Obsega 20 večnamenskih dvoran s skupno površino 12.323 kvadratnih metrov, ki jih dopolnjuje še 8.844 kvadratnih metrov zunanjih razstavnih površin.
Večnamenske prostore odlikuje visoka stopnja prilagodljivosti in jih je mogoče urediti za vse vrste sestankov, kakršnih se lahko udeleži od 15 do 6.000 delegatov. Tri večje dvorane dopolnjuje vrsta različno velikih konferenčnih dvoran, z zmogljivostjo od 15 sedežev navzgor. Med njimi je več takšnih, ki sprejmejo od 70 do 500 sedežev. Vse dvorane in funkcijski prostori ponujajo tudi neomejene možnosti za razstave.

 

Več informacij o lokacijah v Ljubljani: VISIT LJUBLJANA

Več informacij o lokacijah na Bledu: BLED

 

Za posvet glede lokacije nas lahko kontaktirate: gostinstvo@jezersek.si, 01/361 94 21

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se