Pojdi na glavno vsebino

Koncept O tudi na Conventi in Jure Jezeršek na modni pisti

Koncept O tudi na Conventi in Jure Jezeršek na modni pisti

Četrta izvedba poslovne borze Convente, ki se je odvijala januarja v Ljubljani, je za seboj pustila celo vrsto presežkov. Največje število razstavljavcev, največ realizirnaih sestankov, največje število partnerjev projekta, največje število sodelujočih držav, najbolj odmevni dogodki, največ podeljenih nagrad in še bi lahko naštevali. Tudi Jezerški so del presežkov letošnjega dogodka.

Prvi dan so vsem udeležencem ob jutranji kavi postregli s prleško gibanico, ki je nedvomno nihče ne bo pozabil. Prostor prilagojen za postrežbo kave in pogače je na diskreten, pa vendar učinkovit način udeležencem predstavili različne koncepte postrežbe. Kosilo je bilo v duhu koncepta O.

V okviru uradnega sprejema v Cankarjevem domu so Jezerški pripravili slastne sladice, ki so zasedle mesto na modni pisti. Marsikoga so očarale bolj kot manekene, ki so se pred tem po pisti sprehodile v kreacijah slovenskih oblikovalcev in idrijske čipke.

Vendar pa tokrat Jezerški na oder niso postavili samo sladic. Po pisti se je mojstrsko sprehodil tudi Jure Jezeršek. Gostinstvo Jezersek je namreč prejelo nagrado Kongresna Zvezda, nagrado za kreativno celovito marketinško kampanjo v kongresni industriji za razvoj blagovne znamke in oblikovanje višje cenovnega tipa cateringa, pod imenom koncept O.

Večer se je zaključil z After party dogodkom, ki sta ga organizirala revija Kongres in Jezerški. Po nastopu prve kongresne glasbene skupine Goodmood, kjer Jure Jezeršek igral bobne, so Jezerški vse udeležence navdušili s pravim Hot Dog vozičkom in slastnimi hot dogi s kranjsko klobaso. Večer je bil popoln!

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se