Pojdi na glavno vsebino

Jezeršek catering pridobil podružnico v Zagrebu

Jezeršek catering pridobil podružnico v Zagrebu

Za uspešnejši nastop na tujem trgu je bila izbrana blagovna znamka Sora Catering.

Dejavnost cateringa predstavlja posebno obliko gostinstva, ki ne pozna meja. Upad števila poslovnih dogodkov v Sloveniji je vodstvo Jezeršek gostinstva že daljši čas nagovarjal k močnejšemu nastopu na tujem trgu.

Dokaz, da tujci prepoznajo kvaliteto Jezeršek catering storitev, je tudi povečano število povpraševanj iz sosednjih držav. Zaradi lažje izgovorjave je bilo za nastop na mednarodnem gostinskem trgu izbrano ime SORA Catering.

SORA Catering ostaja najbolj zanesljiv in fleksibilen partner pri zagotavljanju kreativnih kulinaričnih rešitev in personaliziranih doživetij. Razdalja ne predstavlja ovir. Podjetje se namreč ponaša s številnimi inovacijami, ki pomagajo pri optimizaciji catering storitev na oddaljenih lokacijah.

Z registracijo podjetja v Zagrebu so zdaj Jezerškove storitve še bolj približane tudi domačim in mednarodnim klientom na Hrvaškem. S stremenjem k popolnosti, pozornostjo pri detajlih, inovativnostjo, bogatimi izkušnjami in profesionalno ekipo motiviranih sodelavcev Jezeršek catering še vedno zagotavlja, da bo obljuba izpolnjena tako doma kot po svetu.

www.soracatering.com

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se