Pojdi na glavno vsebino

Iščete prostor za seminar, izobraževanje, delovni sestanek?

Iščete prostor za seminar, izobraževanje, delovni sestanek?

Zimske počitnice in velikonočni prazniki so mimo, baterije so napolnjene. Spomladi običajno napoči čas, ko podjetja organizirajo najrazličnejše seminarje in izobraževanja za svoje zaposlene. Problem nastane, če je število udeležencev večje, kot dopuščajo kapacitete lastnih prostorov podjetja. Takrat se obrnite na nas!

Večnamenske dvorane Dvora Jezeršek in Hiše kulinarike Jezeršek ne oživijo le ob vikendih, ko napoči sezona porok in družinskih praznovanj, pač pa so v uporabi tudi čez teden. Primerne so tako za manjše sestanke, seje in poslovna kosila, kot tudi za večje seminarje, konference, delavnice in simpozije. Vsi prostori so opremljeni z brezžičnimi internetom, projektorjem, platnom in listnimi tablami. Medtem ko boste vi delali, bo naše osebje poskrbelo za coffe breake in okusno pogostitev med odmori.

DVOR JEZERŠEK

Dvor Jezeršek se nahaja v Zg. Brniku, 25 minut vožnje iz Ljubljane in razpolaga z različnimi sodobno opremljenimi večnamenskimi konferenčnimi dvoranami.

Hiša, Hočevarjeva soba in Vinska klet

Gre za prostore, ki so namenjeni manjšim delovnim skupinam ali sestankom. Hiša in Hočevarjeva soba sprejmeta od 8 do 10 oseb, medtem ko lahko v Vinski kleti sedi do 18 oseb. Prigrizke in kavo med pavzami bomo prinesli do vas, medtem ko vas na kosilo povabimo v Salon, kjer se boste v sproščenem in domačem okolju prepustili kulinaričnemu razvajanju.

Galerija

V novejšem delu vas čaka prenovljena dvorana, ki je bila nekoč skedenj, danes pa služi kot večnamenski prostor za seminarje, dogodke in poroke. Galerija sprejme do največ 90 oseb, poleg platna ima še dva velika LCD zaslona in osnovno ozvočenje ter mikrofon. Coffe breaki in kosilo se postrežejo v dvorani, ki je neposredno pod Galerijo.

Možne postavitve: kino postavitev, u-postavitev, velike ali male okrogle mize.

HIŠA KULINARIKE JEZERŠEK

Hiša kulinarike Jezeršek se nahaja v vasi Sora pri Medvodah, le slabih 30 minut vožnje iz Ljubljane. Ugodna lega, bližina glavnega mesta in veliko parkirišče so lastnosti, ki jo uvrščajo med priljubljena prizorišča za organizacijo najrazličnejših prireditev in dogodkov s pogostitvami. Ima dva večja prostora, kjer je možno organizirati dogodke.

Bela dvorana je večnamenski prostor, ki je primeren za različne tipe dogodkov. Možne postavitve: kino postavitev, u-postavitev, velike ali male okrogle mize.

Velika dvorana je osrednji prostor Hiše kulinarike Jezeršek. Lahko se spremeni v sejno dvorano, konferenčno ali kino dvorano.

Pri stoječih sprejemih lahko Velika dvorana sprejme do 250 oseb, pri sedečih sprejemih pa je prostora za 150 oseb. Če Veliko dvorano povežemo z Belo dvorano, lahko pri stoječih pogostitvah sprejmemo 350 oseb, ob sedečih pa 190 oseb.

Tudi vi organizirate poslovni dogodek in iščete lokacijo zanj? Kontaktirajte nas in pozorno vam bomo prisluhnili. Na podlagi vaših želja in pričakovanj vam bomo predlagali prostor, ki bo najbolj ustrezal tipu prireditve ter načinu pogostitve - tako z vidika prostorskih kot tudi tehničnih zmožnosti.

Kontakt: gostinstvo@jezersek.si, 01 361 94 21. 

Avtor: Tamara Buh

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se