Pojdi na glavno vsebino

Glasbeni spektakel na avionu

Glasbeni spektakel na avionu

Potnikom izredne MINGL letalske linije so Jezerškove poslastice tokrat razdelile stevardese.

V neznano je medijsko prepoznavne slovenske potnike tokrat popeljala Agencija AVI. Nasmejane obraze je avtobus pripeljal do zagrebškega letališča, kjer so bili povabljeni k vkrcanju na let MINGL. Medtem ko so izbiro destinacije pogumni gostje prepustili posadki Croatia Airlines, se je za njih pripravljalo posebno presenečenje.

Na 4000 metrih nad zemljo sta tla letala zatresla koncerta Alye in Massima. Navdušeni potniki so bili veseli tudi hladnih predjedi Jezeršek cateringa, ki so jih tokrat postregle mične stevardese. Lunch pakete so oživeli Škampi v zraku in Jagode v oblaku.

Potniki so z aplavzom pokazali, da želijo še. Za odlično izpeljan dogodek pa se je na letalu zahvalil tudi direktor Tušmobila Gregor Štampohar: “Da smo DRZNI, DRUGAČNI IN ODBITI, sploh ni dvoma. Da letamo nad oblaki in pišemo zgodovino, pa verjetno še niste vedeli. Danes smo dokazali, da zmoremo tudi to, da posegamo med zvezde in da se s ponosom lahko oplemenitimo s sloganom: »Bodi DRZEN, DRUGAČEN in ODBIT, preklopi na MINGL. Lansiranje novih svežih Tušmobilovih paketov za mlade smo danes okronali z MINGL KONCERTOM v zraku.”

Po pristanku in še enem gromkem aplavzu so zvezdniški potniki skupaj s posadko odšli še na zabavo v enega izmed hangarjev, kjer se je ob MINGL letalu z Alyinim obrazom nadaljevalo sproščeno druženje ob poseben gurmanskem razvajanju Jezeršek cateringa.

Kontakt: gostinstvo@jezersek.si, 01/361 94 21

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se