Pojdi na glavno vsebino

FerFud

FerFud

Na cestah je novi frajer! Ste ga že srečali? Kulinarika se je preselila na ulico in postala dostopna za vse!

FerFud je pisan tovornjak (food truck) z ulično prehrano, ki že dva meseca preseneča obiskovalce različnih prireditev in lokacij po celi Sloveniji. Ob obisku so namreč nagrajeni z okusnimi jedmi, ki so moderna različica tradicionalne slovenske hrane. 'Street food', ki je v tujini priljubljen vir prehrane, počasi osvaja tudi naša srca. Na malce neobičajen način se jih trudi osvojiti tudi FerFud.

FerFud je povsem nova kulinarična izkušnja, ki na različnih lokacijah po Sloveniji ponuja fine grižljaje po fer ceni. Je tudi uresničitev sanj mladega, perspektivnega chefa Mitje in njegove desne roke Janeza pod mentorstvom mojstra Luke Jezerška in s podporo kakovostnih Hoferjevih sestavin.

Največji izziv je FerFud tovornjaček ujeti v svojem kraju. Bolj ali manj nepredvidljivo se namreč premika po celi Sloveniji. Njegove lokacije se sproti razkrivajo na spletni strani ali socialnih omrežjih.

Vas zanima, kaj Mitja in Janez nudita?
Vse jedi pripravljata iz najbolj kakovostnih sestavin in po okusnih receptih. Na vsaki lokaciji sicer nimata na voljo vseh jedi. Nekaj od naštetega bosta pa imela zagotovo: sveže pripravljata Šugolento, Kmečko poštokljo, Kranjske pastirce, Mediteranko, Šugoresnike, Podeželjko, Planinolento, Potočno poštokljo ali pa vam iz hladilnika ponudita sladko Malinčico, Lenčico ali pa Špicar.

Koliko porcij finih grižljajev je na voljo dnevno?
Na vsaki lokaciji FerFud postreže z okvirno 250 porcijami. Ko jih zmanjka, se odpelje. Kdor prvi pride, prvi zmaže!

Plačajte, kolikor želite. Edino fer.
Ceno jedi določite sami, glede na to, koliko se vam zdijo vredni fini grižljaji in s tem prispevate v dobrodelne namene. Vsi prihodki projekta gredo namreč v podporo projektu Botrstvo v Sloveniji.
Fine grižljaje lahko odplačate tudi s QR kodo, ki jo prejmete po objavi na Facebooku ali Twitterju.

Kontaktirajte nas!
V kolikor bo v bližnji prihodnosti v vašem kraju kak dogodek, prireditev, festival, praznovanje, nas o tem obvestite in nas povabite v vaše konce! S FerFudom obiskujemo različne kraje po celotni Sloveniji in če bo le mogoče, se bomo pripeljal tudi do vas.


Več info:
Urška Verč, urska@jezersek.si, 01/361 94 13

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se