Pojdi na glavno vsebino

EuroBasket 2015

EuroBasket 2015

Na uvodni del evropskega prvenstva EuroBasket 2015 v Zagrebu se pripravlja tudi naše moštvo.

Med 5. in 10. septembrom 2015 bo Zagreb gostil prvi del (skupino C) EuroBasketa 2015. V vlogi gostitelja je že bil leta 1989. Hrvati se zagotovo nadejajo, da jim bo ta vloga ponovno prinesla uspeh, kot ga je takratni gostiteljici Jugoslaviji. Zato se organizaciji tekmovanja posvečajo skrajno resno in upravičeno pričakujejo razprodane tekme.

Jezeršek Catering je na podlagi svojih izkušenj pri izvedbi preteklega prvenstva EuroBasket 2013 pridobil posel pogostitve v Corporate Hospitality segmentu. Visoko kvalitetne catering storitve za 600 gostov dnevno bomo izvajali prek naše hrvaške podružnice, ki nosi ime SORA Catering. Sem spadajo poslovni paketi vstopnic, kjer je poleg najboljših sedežev v dvorani vključena še pogostitev v posebnem VIP prostoru.

Medtem ko so paketi individualnih vstopnic v Areni Zagreb že javno dostopni, pa ima organizator na voljo še pakete Corporate Hospitality vstopnic. Za nakupe tovrstnih vstopnic se odločajo najuspešnejša podjetja iz Hrvaške in iz držav reprezentanc, ki bodo tekmovale v Zagrebu.

Corporate Hospitality vstopnice podjetjem ponujajo možnost, da v svojo družbo povabite pomembne poslovne partnerje, s katerimi lahko uživate v vzdušju športne tekme in poslovnih pogovorih, ki jih omogoča posebej za ta namen pripravljeno okolje. Corporate Hospitality vstopnice namreč nudijo poleg ogleda tekme s sedežev v prvih vrstah še vstop v poseben VIP prostor, kjer vas v družbi predstavnikov mednarodnih podjetij čaka lastno omizje za vaše izbrane poslovne partnerje. V Corporate Hospitality prostoru je zagotovljen najvišji nivo kulinarike in najboljše networking okolje.
 
Za več informacij nas lahko kontaktirate: Jure Jezeršek, jure@jezersek.si, 01/361 94 21 ali pa Gašper Pavli, gasper.pavli@sv-rsa.com, 040/510-322.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se