Pojdi na glavno vsebino

Eurobasket 2013 in Jezeršek catering

Eurobasket 2013 in Jezeršek catering

12. decembra je podjetje Jezeršek postalo uradni catering največjega športnega dogodka v samostojni Sloveniji – Eurobasket 2013. Osrednji dogodek ob podpisu pogodbe, novinarski konferenc in predstavitvi lokalnega organizacijskega komiteja je potekal v Hiši kulinarike Jezeršek.

Eurobasket 2013 je velik organizacijski zalogaj tudi z vidika catering pogostitev, ne samo s športnega vidika. Navijači, novinarji, prostovoljci, domači in tuji delegati, VIP gostje in sponzorji – vsi imajo visoka pričakovana tudi na področju hrane in pijače. Po vzoru velikih športnih dogodkov v tujini bodo na prihajajočem Eurobasketu podjetjem na voljo tudi tako imenovane VIP lože (Sky Boxes), kjer bo nivo cateringa na najvišji ravni.

Podjetje Jezeršek gostinstvo je bilo za uradni catering prvenstva izbrano na podlagi mnogih izkušenj doma, v tujini in predvsem izkušenj s področja športnih dogodkov – tu pričakujejo tudi največjo rast prihodkov v prihodnjih letih.

Podjetje Jezeršek gostinstvo bo v sklopu prvenstva postreglo kar 57.000 obrokov v 21. dneh prvenstva. V predtekmovalnem delu se bodo pogostitve odvijale v ljubljanski Hali Tivoli, na Jesenicah, v Celju in Kopru. Zaključni in finalni del se bo odvijal v ljubljanskih Stožicah, kjer imajo Jezerškovi že mnogo izkušenj s t. i.  hospitality cateringom.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se