Pojdi na glavno vsebino

Dvor Jezeršek. Kako se VAM zdi?

Dvor Jezeršek. Kako se VAM zdi?

Veliko smo že napisali o Dvoru Jezeršek. Pri nas je doma "Kulinarično središče Okusiti Slovenijo", Gostilna, Hotel, Restavracija, domačija izvira iz leta 1768, v preteklosti se je Dvoru po domače reklo Hočevarjeva domačija, obnovljen Dvor je obudil mnogo zgodb Hočevarjevih... Čez nekaj mesecev bo preteklo že pet let, odkar smo na Dvoru začeli gospodariti Jezerškovi in tudi sami zapisali že mnogo zgodb. Veliko ste jih napisali tudi vi, naši gosti. Vaša doživetja so najbolj pomembna in brez vas ni nas.

Dovolj je torej pisanja, kaj vse vam ponujamo. Čas je, da vi poveste, kaj mislite o nas. Jezerškovi smo bili od nekdaj doma v cateringu, ki je, precej drugačen od običajnega restavracijskega ali gostilniškega dela.

Če ne prej, smo se tega zavedali, ko smo v januarju 2007 odprli gostilno. Danes lahko priznamo, da je bil začetek izredno težak. Kmalu po otvoritvi so svoje mešane občutke o Dvoru s svojimi bralci delili pri Mladini. Dvoru so nadeli ime "Pri lepi zamisli" in tudi Jezerškovi smo doživljali zelo mešane občutke ob branju strani dolgega članka, v enem najbolj branih tednikov Slovenije. Vsak začetek je težak in in prav mladi kritiki so nam zadali velik izziv in cilj, ki še ni izpolnjen: Pričarati vam želimo vrhunska kulinarična doživetja.

Kmalu so k nam začele prihajati prve redne stranke in kmalu smo potrebovali tudi knjigo pripomb in pohval. Nabralo se je veliko zanimivih komentarjev in na naše veselje je knjiga postala knjiga pohval in ne pritožb. Simpatična pohvala anonimne gospe pravi: "Pri vas se vedno počutimo odlično! Pohvaliti moram strokovne, prijazne in simpatične natakarje. Še posebej natakarja, ki pravi, da mu je ime Martin Jezeršek". Gospa je bila očitno s postrežbo zadovoljna, a nam ni verjela, da tudi Jezerškovi sinovi pogosto poprimemo za delo v strežbi. Poroke so postale stalnica Dvora Jezeršek in skoraj ni poletne sobote, ko na Dvoru ne bi zasijala vsaj ena nevesta. Pred kratkim je dobrote Dvora na svoji poroki doživela tudi nekdanja Miss Slovenije Živa Vadnov. V enem od intervjujev po poroki je povedala: "Poročno slavje je potekalo tako kot sva si ga zamislila, brez kakršnihkoli zapletov."

Neveste so zelo zahtevne stranke. Poročni dan je dolgo in skrbno načrtovan in pričakovanja so zelo visoka. Prav zato smo izredno veseli pohval nevest in nam pomenijo največ. Veliko je spletnih forumov, kjer si neveste izmenjujejo izkušnje. Na enem od njih "barbara.a." pravi: "Bejbe Jezeršek je zakon, midva sva mela v soboto ohcet tam, kapo dol vsem, šefom in osebju, ki res delajo in so pridni."

Nekateri gosti so zares hvaležni in zadovoljni, s svojimi komentarji presenečajo še nas. Indijski gost Somnath je zapisal: "It is probably one of the best hotels that I have stayed in Europe. Thank you." Kljub temu, da Somath verjetno ni spal v veliko 5, 6, 7 zvezdičnih hotelih, smo njegovega mnenja nadvse veseli. Je eden tistih, ki je doživel tisto, kar želimo, da doživite vsi!

Takšnih in drugačnih komentarjev je bilo in bo veliko. Tako pozitivnih, ki nam vedno znova potrdijo, da smo na pravi poti, kot negativnih, ki nas opozorijo, da ni vse, kot bi moralo biti. In veseli smo jih, prav vseh. Na spletu ali v obraz.

Več vtisov gostov na:

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se