Pojdi na glavno vsebino

BMW Clean Water Regatta na Bledu

BMW Clean Water Regatta na Bledu

Menu vrhunskega dogodka na prostem so zaznamovali športni apetiti.

Gladino Blejskega jezera so junija že četrtič razburkali podjetniki v dobrodelnem duhu BMWjeve regate.

V veslaški regati na Bledu med 20. in 21. junijem 2014 so sodelovala podjetja iz sedmih evropskih držav. Trem predstavnikom podjetja se je v vsakem čolnu pridružil profesionalni veslač. Tekmovanje v okolju prijaznem športu je spremljala dobrodelna in trajnostna nota, saj je bil dogodek tudi zaključna točka programa Ekošola. BMW je k tekmovanju osnovnošolcev, ki so pripravili projekte na temo Voda povezuje – Water Connects, privabil kar 12.000 učencev. Raziskovanje so s svojimi sredstvi omogočili podjetniki, ki so se pomerili v veslanju.


Medtem ko je bila Mala Zaka preurejena za udobje tekmovalcev, je Velika Zaka nudila udobje in pogostitev za navijače in spremljevalce. Jedilniki so bili raznoliki glede na čas pogostitve in čez dan prilagojeni športnim zahtevam, zvečer pa slavnostnim.


Sobotno dogajanje se je navezovalo na petkovo otvoritev zaključka projekta BMW Clean Water Regatta 2014, kjer so se predstavniki sodelujočih podjetij v okviru Modula za trajnostni razvoj seznanili s pomenom voda v Sloveniji in svetu, izpostavljene pa so bile tudi prakse podjetij in predstavljeni najboljši projekti natečaja »Voda povezuje«. Modul se je zaključil z okroglo mizo v Festivalni dvorani na temo »Zavedanje o pomenu vode«, ki je bila organizirana v sodelovanju z Blejskim filmskim festivalom. Večerna otvoritvena slovesnost je bila zopet atraktivna in številni gosti so bili navdušeni nad večernim ambientom Blejskega jezera kljub dežnim kapljicam.


Udeležba na dogodku nudi odlične možnosti povezovanja z uglednimi partnerji na prestižnem poslovnem (B2B) dogodku, team building aktivnosti in prelepo okolje s fino kulinariko in udobjem.


BMW Clean Water Regatta je v štirih letih prerasla iz nacionalne pobude na kar 7 evropskih držav. Projekt podpirajo partnerji: BMW Group, program Ekošola, WWF (World Wide Fund for Nature), največja svetovna okoljevarstvena organizacija ter Mednarodna veslaška zveza FISA.


Več informacij prek e-pošte gostinstvo@jezersek.si ali telefona 01/361 94 21.

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se