Pojdi na glavno vsebino

Bi ali ne bi? Bi ali ne bi?

Bi ali ne bi? Bi ali ne bi?

Tekma za poročne lokacije in datume v 2015 je že v polnem teku. Sobote se že polnijo. Še iščete ideje?

Odločitev, kje imeti poroko in komu zaupati pogostitev, nikakor ni enostavna. Lokacija poroke in poročno slavje se morata ujemati s celotnim konceptom poroke, pri čemer je najpomembneje, da izvajalci prisluhnejo vašim željam.

Kako začeti? Kdo je prvi na seznamu prioritet?
Pri kopici obveznosti, ki jih prinaša organizacija poroke, je treba biti pozoren na pravočasne rezervacije najpomembnejših elementov. Ključna opornika pri tem našem najljubšem projektu pa sta DATUM in LOKACIJA POROKE. Glede na izbrano lahko nato izbiramo še glasbenike, kulinariko in dekoracijo dogodka. Lahko vam ponudimo desno roko pri izbiri lokacije in kulinaričnih dobrot.

Catering poroka
Tako bi poimenovali poroko, če bi bila lokacija izven gostinskih obratov oziroma na lokaciji, kjer ni profesionalne kuhinje. Lokacija je lahko poljubna, v domačem okolju, v okolju gradu, parka, pod šotorom ali v zavetju drugega objekta, ki ima na voljo prostore za dogodke. Naši sodelavci vam lahko priporočijo prostor glede na vaše želje in skreirajo nepozabno poročno doživetje.

Catering Jezeršek
Več kot 30 let izkušenj na področju cateringa nas uvršča med najbolj zanesljive in izkušene ponudnike poročnega cateringa. Letno organiziramo več kot 60 porok na različnih lokacijah, veliko parov pa se odloči za poroko na »naših lokacijah«, v Hiši kulinarike Jezeršek ali na Dvoru Jezeršek.

Ko se boste odločili glede prostora za poročno pogostitev, se boste z našimi izkušenimi sodelavci pogovorili glede načina pogostitve. Lahko izbirate med postreženo večerjo, bifejsko ponudbo ali piknikom. Preučili boste tudi najbolj optimalno postavitev miz in se dogovorili glede potrebnega inventarja.

Na poroki bo ves čas prisoten vodja prireditve, ki bo skrbel, da bo pogostitev potekala tekoče in v vseh segmentih izpolnjevala vaša pričakovanja.

IDEJE ZA LOKACIJE

Kontakt: 01/361 94 21 ali gostinstvo@jezersek.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se