Pojdi na glavno vsebino

Akademija Jezeršek se v predpraznični Ljubljani na ogled postavi

Akademija Jezeršek se v predpraznični Ljubljani na ogled postavi

V veselem decembru, natančneje v času od 3. decembra 2012 do 2. januarja 2013, bo Ljubljana zopet zaživela v vsej svoji lepoti. Ulice mestnega jedra bodo krasile sejemske hiške prazničnega sejma, kjer letos prvič najdete tudi nas – Akademijo Jezeršek.

Na ogled postavljamo naše konzervirano kulinarično znanje, ki smo si ga pridobili v več kot tridesetih letih delovanja, sedaj pa bi ga radi delili z vami. Vabljeni ljubitelji dobrega, užitkarji, gurmani, kulinaričnimi navdušenci … pa tudi dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi ter moški, ki mislijo, da kosilo pade z neba …

Obiščite nas na prazničnem sejmu v središču Ljubljane in si pobližje poglejte, kako na Akademiji Jezeršek konzerviramo kulinarično znanje ...  pa ne pozabite prišepniti prijaznim decembrskim možem, kje nas najdejo – lična darilna pločevinka kulinaričnega znanja je namreč kot nalašč za praznično obdarovanje.

Da vas ne bo zeblo, se pogrejte s kuhanim vinom, čajem, žganjem in številnimi drugimi slovenskimi pijačami … da se ne boste lačni sprehajali po Ljubljani, si privoščite zadnje čase tako zelo opevano kraljico slovenskih mesnin – kranjsko klobaso – ali pa se posladkajte z našim slastnim “šmornom”…

Pa na domačo marmelado za taščo ne pozabite – bo zadostovala do naslednjega leta, ko boste z našo pomočjo že prekaljen kulinarični mojster in jo boste znali skuhati sami.

Vljudno vabljeni!

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se