Pojdi na glavno vsebino

3, 2, 1 … Restavracija Blejski grad!

3, 2, 1 … Restavracija Blejski grad!

Z veseljem vas obveščamo, da v nedeljo, 8. marca 2015, odpiramo vrata osvežene restavracije na Blejskem gradu. Rezervacije vam omogočijo brezplačen vstop!

Poslovneži, posamezniki, zaključene družbe in mladoporočenci ste vabljeni k obisku restavracije na mogočnem Blejskem srednjeveškem gradu. Poleg edinstvenega razgleda na Blejsko jezero, otok in alpske vršace bo ekipa Jezeršek gostinstva poskrbela še za pristno kulinarično doživetje.


À la carte restavracija Blejski grad bo lokalne in regionalne jedi pripravljala na sodoben in prefinjen način ter hkrati skušala ohraniti gastronomsko dediščino Gorenjske in Slovenije. Jedilni list bo nudil stalne Jezerškove uspešnice in sezonski izbor jedi, ki se bo spreminjal glede na naravne dobrote letnega časa. Vinska karta bo ponudila vina vseh slovenskih regij in spodbudila posvet s strežnim osebjem.

Gostje restavracije ste oproščeni plačila vstopnine
V primeru predhodne rezervacije postreženega obroka v restavraciji Blejski grad je za goste vstopnina na grad vključena v ceni postrežbe. Brezplačna vstopnina velja v primeru, da gostje naročijo vsaj 2 hoda na osebo s pijačo.

Priporočamo zgodnje rezervacije
Na Blejskem gradu so lani našteli 316.223 obiskovalcev, kar je 20 odstotkov več kot leto pred tem. Delež domačih obiskovalcev je znašal 18 odstotkov, največ tujih gostov pa je prišlo iz Južne Koreje, in sicer kar 19 odstotkov. Sledijo obiskovalci iz Velike Britanije, Japonske, Italije, ZDA, Izraela, Nemčije, Madžarske, Rusije in Hrvaške.
Zaradi atraktivnosti lokacije beležimo rezervacije nekaterih datumov že za več let v naprej. Zato priporočamo, da nas kontaktirate zgodaj.


Kontakt:
T: 01/361 94 16
E: gostinstvo@jezersek.si

Fotogalerija

Prijava na obveščanje

Bodite obveščeni o novih člankih v Jezeršek okusi.

Arhiv člankov iz področja Aktualno

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se